Køb din næste stueplante

Planter er en livlig trend, som langt de fleste har i sit hjem. Nogle foretrækker friske buketter, som de løbende kan skifte ud, mens andre knap nok har evne til at passe en kaktus. Uanset hvad, er det unægtelig, at planter bringer liv ind i enhver stue. De flotte naturlige farver giver et liv og en glæde, som kan være svær at finde i andre ting. Du får her tre bud på din næste stueplante.

 

En stor go flot plante

Der findes et hav af forskellige planter. Nogle kræver en del mere pasning end andre, hvilket kan afskrække nogle, fra at anskaffe sig planter. Kan du godt lide store planter, kan du udstyre dig med en Ficus Wintergreen. I daglig tale går denne under navnet stuebirk, og er en stor plante, som du skal vande en gang ugentligt. Sørg for at have god plads til planten, og placér den i lys.

 

Livlig og eksotisk

Andet bud er en Dypsis Lutescens, også kendt som en sommerfuglepalme. Denne planter kræver, ligesom ovenfornævnte, også at blive vandet en gang i ugen. Dette er også en stor plante, og giver et lidt eksotisk look, alt imens den fylder rummet på en flot og livlig måde.

 

Mindre pasning men stadig smuk

Sidste bud på din næste stueplante er en Yucca Elephantipes. Denne går også under navnet palmelinje, og kræver en del mindre pasning end de andre to. Har du altså ikke de grønneste fingre, skal du blot vande denne plante en til to gange i måneden.