Home valby

Ejendomsmægler home i Valby – vi kan sælge din bolig

Ejendomsmægler home i Valby – vi kan sælge din bolig – home.dk

Find ejendomsmæglere i Valby. Hos home har vi 2 lokale forretninger, der er specialister i netop deres del af byen. Find vores lokale mæglere her!

Hos ejendomsmægler home Valby får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Sammen kan vi sælge din bolig!

Se alle home ejendomsmæglere i Valby – Home.dk

🏠 Ejendomsmæglere Valby | Se alle home ejendomsmæglere i Valby

Lejlighed til salg, Valby – Dejlig og indflytningsklar lejlighed centralt i ValbyVi byder nu velkommen til en flot, lys og veldisponeret lejlighed i Valby, …

Find ejendomsmæglere i Valby. Hos home har vi 2 lokale forretninger, der er specialister i netop deres del af byen. Find vores lokale mæglere her!

Lejlighed – 2500 Valby – Mølle Allé 8, st.. th. – Home.dk

Lejlighed – 2500 Valby – Mølle Allé 8, st.. th.

Kontaktinformation på home Valby City Valby, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Lejlighed til salg, Valby – Dejlig og indflytningsklar lejlighed centralt i ValbyVi byder nu velkommen til en flot, lys og veldisponeret lejlighed i Valby, der er klar til at give nye ejere en god base i storbyen. Her er både bolig og beliggenhed nemlig helt i top, så tag endelig et nærmere kig på Mølle Allé 8. Vi starter indenfor i den smukke og velholdte lejlighed fra år 1900, der ikke blot byder på en praktisk planløsning og gode faciliteter, men som også prydes af charmerende detaljer som lofter med stuk, flotte plankegulve og fyldningsdøre. Lejligheden er yderst delevenlig, da der er adgang til begge soveværelser fra fordelingsgangen, hvorfra den rummelige og lyse stue ligeledes kan tilgås. Lejligheden indeholder naturligvis også et pænt badeværelse med separat brus samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine. Dertil er der igangsat et projekt, der har til formål at fjerne bagtrappen, så lejligheden udvides med et anseeligt areal, og som finansieres ved at frasælge loftarealet. Ejerforeningen er lille og god med styr på det praktiske for de 10 lejligheder, der alle har brugsret til et stort og lækkert miljø i baggården. Inden døre har I ydermere adgang til både vaske- og tørrekælder, cykelkælder samt et privat depotrum, og som en ekstra tidsrelevant detalje er lejligheden udstyret med energivinduer fra 2021, så I kan holde godt på varmen, der leveres via fjernvarme. Lejligheden placerer sig på Valby centrums hyggeligste allé, hvor der ikke er langt til noget. Her bliver I en del af et upcoming og engageret bymiljø med masser af butikker, caféer og takeaway-steder. Med under 200 meter mellem jeres hoveddør og Valby Langgade kunne beliggenheden næppe være bedre, og Valby Station ligger ligeledes indenfor gåafstand, så I hurtigt kan komme rundt i hele København, selv når morgenvinden er så kold, at cykelturen helst springes over. Velkommen!

home – Ejendomsmægler i Valby – Boligsiden

Kontaktinformation på home Valby Valby, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Hos home Valby hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år, og vi dækker hel

home Valby – Startside | Facebook

home Valby – Startside

Kontakt os for en gratis og uforpligtende salgsvurdering : 3616 0555 : valby@home.dk. Følg med på #homevalby Link til vores hjemmeside.

Følg home Valby og kom helt tæt på boligmarkedet. Her får du vores bedste salgsfif og tip om nye… Valby Langgade 203, 2500 Valby

home Valby – Se statistikker – Boliga

home Valby – Se statistikker

Proff.dk giver dig firmainformation om Home Valby City, 39103966. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Se de seneste statistikker for home Valby fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

home Valby City, Valby | firma | krak.dk

Kontaktinformation på home Valby City Valby, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

home Valby, Valby | firma | krak.dk

Kontaktinformation på home Valby Valby, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

home Valby (@home_valby) • Instagram photos and videos

Home Valby City – 39103966 – Se Regnskaber, Roller og mere

Keywords: home valby, ejerlejlighed valby home