Batteri lampe ikea

MOLGAN LED-belysning, hvid, batteridrevet – IKEA

Vores LED-lamper fås både som loftlamper, gulvlamper og væglamper. Ja, faktisk kan du også få en LED-lampe som skrivebordslampe, hvis du har brug for det. Nogle …

MOLGAN LED-belysning, hvid, batteridrevet. Dine børn kan føle sig trygge på de natlige besøg på badeværelset, eller hvis de sniger sig ind i de voksnes soveværelse, fordi lyset tænder og slukker automatisk. Testet i henhold til nogle af verdens strengeste sikkerhedsstandarder.

STORHAGA LED-bordlampe, kan dæmpes udendørs/sort …

STORHAGA LED-bordlampe, kan dæmpes udendørs, sort, 35 cm – IKEA

Det er alt sammen meget nemmere med smart belysning. Vil du gerne tænde lysene i dit hjem, før du står op? Eller slukke alle dine lamper med en enkelt …

STORHAGA LED-bordlampe, kan dæmpes udendørs, sort, 35 cm. En lampe, der minder om gammeldags petroleumslamper. Den kan dæmpes og er meget fleksibel – og kan bruges både indendørs og udendørs, med ledning eller genopladelige batterier.

BETTORP LED-lampe, transp, trådløs opladn, kan … – IKEA

BETTORP LED-lampe, transp, trådløs opladn, kan dæmpes lys gråblå – IKEA

BETTORP LED-lampe, transp, trådløs opladn, kan dæmpes lys gråblå BETTORP er to produkter i en, både en LED-lampe og en trådløs opladerstation. Du kan dæmpe lampen og nemt tage den med dig derhen, hvor du har brug for lys – ved sengen, i sofaen eller i en vindueskarm.

Billige LED lamper – Se det store udvalg af LED belysning – IKEA

Billige LED lamper – Se det store udvalg af LED belysning – IKEA

Se det store sortiment af billige LED lamper. Vi har LED bordlamper, gulvlamper og læselamper – og meget mere.

KORNSNÖ LED-natlampe, hvid, kanin batteridrevet – IKEA

KORNSNÖ LED-natlampe, hvid, kanin batteridrevet. En trofast ven i mørket, der kan gøre nætterne lidt lysere. Vores belysning til børn gennemgår nogle af verdens strengeste sikkerhedstest, så du ved, at dit barn ikke kommer til skade.

LED-lanterner til udendørs og indendørs brug – IKEA

LED-lanterner til udendørs og indendørs brug – IKEA

Med LED-lanterner kan du hurtigt skrue op for hyggen. I vores sortiment har vi både LED-lanterner med timer, Bluetooth-højtaler og genopladelige batterier.

TÖVÄDER LED-natlampe, kat batteridrevet – IKEA

TÖVÄDER LED-natlampe, kat batteridrevet Denne natlampe kan skifte mellem fem forskellige farver og skræmme alle farlige monstre væk, så dit barn trygt kan falde i søvn. Den er også testet i henhold til nogle af verdens strengeste sikkerhedskrav.

STÖTTA LED-lysliste med sensor til skab, batteridrevet …

STÖTTA LED-lysliste med sensor til skab, batteridrevet hvid, 52 cm – IKEA

STÖTTA LED-lysliste med sensor til skab, batteridrevet hvid, 52 cm. Den nemmeste måde at få lys i dit garderobeskab på om morgenen uden at vække din partner. Et blødt lys tænder, når du åbner døren.

Smart belysning – Trådløs lysstyring gjort personlig – IKEA

Smart belysning – Trådløs lysstyring gjort personlig – IKEA

Se udvalget af trådløse LED pærer og enheder med lysstyring fra IKEA. Du kan tænde/slukke og skifte lysstyrke på dine pærer med APP’en til Smart belysning.

Keywords: batteri lampe ikea